
جغرافیا
جزيره كيش با مساحتي حدود 91 كيلومتر مربع در 18 كيلومتريِ كرانه جنوبي ايران، در محدوده شمالی خليجفارس واقع است. شكل ظاهري جزيره به صورت يك بيضي است كه قطر بزرگ آن 15 كيلومتر و قطر كوچك آن 8 كيلومتر ميباشد؛ و از نظر تقسيمات سياسي و اداري كشور، در محدوده استان هرمزگان و شهرستان بندر لنگه قرار دارد.
ويژگيهاي جغرافيايي كيش از جمله قرارگيريِ آن در منطقه جغرافيايي استراتژيك خليج فارس، آب و هواي مطلوب در 8 ماه از سال و دارا بودن سواحل مرجاني اين جزيره را برخوردار از موقعيتي ممتاز از حیث گردشگري و تجاري نموده است.
حمل و نقل
برخورداری از انواع مختلف شبکه های حمل ونقل یکی از ویژگی های جزیره کیش می باشد .
حمل و نقل زمینی : شبكه حمل و نقل شهري كيش با انواع راهها و معابر، پوشش گستردهاي را در سطح جزيره ايجاد كرده است.
حمل و نقل هوایی: فرودگاه بينالمللي كيش يكي از فعالترين و اقتصاديترين فرودگاههاي ايران و چهارمين فرودگاه كشور از نظر حجم عمليات پروازي و تردد مسافرين ميباشد.
حمل و نقل دریایی : بندرگاه كيش ظرفيت سالانه 5/3 ميليون تن انبارداري و باراندازي كالا، قابليت پذيرش 730 هزار مسافر ورودي و خروجي در سال و ظرفيت پذيرش شناورهایی با حداكثر تناژ 12000 تن را دارا است. این ظرفیت در آینده به سالانه 7 میلیون تُن با امکان پهلوگیری شناورهای 35000 تُنی افزایش خواهد یافت.

اقتصاد کیش
اقتصاد کیش طیف گسترده ای از ترکیب سبد اقتصادی کشور را در خود جای داده است. از جمله مهمترین زمینه های اقتصاد کیش عبارتند از از داد و ستد، گردشگری، بخش صنعتی- تولیدی و سرمایه گذاریهای خدماتی. کیش مانند سایر مناطق آزاد ایران دارای مشوق هایی برای سرمایه گذاری خارجی از جمله معافیت های مالیاتی، فرایندهای تسهیل شده برای صادرات و واردات و امکان مالکیت صد در صد خارجی است که در سرزمین اصلی موجود نیست.